Водопроводные услуги
от Паляка ЕООД
Популярные услугиbgRussia
Монтаж на водомер
40 лв.
Установка счетчика воды (водомера)
Монтаж на мивка
50 лв.
Установка раковины /мойки/
Монтаж на моноблок
55 лв.
Установка моноблока
Монтаж на тоалетна
50 лв.
Установка унитаза
Монтаж на бойлер
60 лв.
Установка бойлера
Отпушване на канали
170 лв.
Установка системы очистки воды
Монтаж на вграденo казанче
90 лв.
Установка встроенного бачка
Монтаж на душ
50 лв.
Установка душа
Еще услуги...
Проекты
Здание
ул. Средна Трака 2, Варна
Project 1
Project 1
Project 1
Здание
ул. Цар Асен I 48, Варна
Project 1
Project 1
Здание
ул. Cредна Трака 6, Варна
Project 1
Project 1
Project 1
Еще проекты...
О Нас

Компания Паляка ЕООД, с местонахождением в городе Варна, создана в 1968г., директор Васил Атанасов. Основным предметом деятельности компании является строительство водопроводных и канализационных систем, оборудование ванных и очистка каналов.
Смотрите еще...

Мы Вам предлагаем
Безплатен оглед на сградна канализационна система или цял вертикален щранг.
Цената на услугата зависи от степента на запушване и вида на канала.
Фирмата поема гаранции за извършените ремонти.
Ремонт на канализационни системи, ревизионни шахти, стар каменинов канал, преход PVC, подмяна на главни и второстепенни канали.
Къртене, разкриване на трасето, демонтаж, монтаж и засипване. Почистване на строителните отпадъци.
Работата с водопровод и канализация е най-отговорната работа при ремонта на апартамента, офиса, вилата или къщата. Монтажа и регулирането на ВиК система трябва да се извършва от високо квалифицирани специалисти.
За тази работа се изисква не само специални инструменти, но и дългогодишен опит. Например,за да се поставят полипропиленови тръби са необходими специални умения и инструменти при съединяването им.
Цялата работа свързана с ВиК се извършва по предварително одобрен проект или по преценка на клиента, а що се отнася до качеството на работата и на ВиК материалите има дългосрочна гаранция. Ние имаме голям опит в поставянето на сложни водопроводни системи и основен ремонт на жилищни сгради в различни обекти.
През последните години икономическата ситуация вероятно кара клиентите да пребягват към услугите на нелегитимни водопроводчици и в последствие се оказва, че са недоволни от свършената работа или се е наложило да направят ненужен ремонт по ВиК инсталацията.
И когато се стигне до този момент започват да търсят доказани специалисти или фирми с добър имидж в областта. Вероятно сте чували израза „Избери евтино, плати два пъти?“.
Банята е с най - малки размери в дома, но при ремонт на баня разходите са най – големи. Не се доверявайте на майстора за плочки, че може да подмени професионално канала и водопровода в банята Ви. Трябва да получите писмена гаранция при подмяна на тръби в баня, защото това е ремонт, който се извършва на 20 - 30 години. Евтините материали и неумението водят до течове, проблеми и нов ремонт. Майстора за вашата баня трябва да бъде с голям опит и да разполага с необходимата техника, квалификация и умения. Цялостна подмяна на водопровод и канални тръби в баня, кухня и санитарни помещения.

Паляка ЕООД
0899 941977

Рабочее Время:

10:00 - 18:30

10:00 - 18:30

Мы принимаем платежи в криптовалюте
и Револют


© 2014 - 2023 Паляка ЕООД - гр. Варна